Podrška

Promoviranje

Poticanje

Prikupljanje

 

Orphani

Cilj Udruge je promocija, provedba, zaštita i unapređivanje zdravlja, obrazovanja, prava i interesa orphani, djece i mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Projekti udruge

Na čemu radimo

Domovi

Privremeni smeštaj za djecu
Udruga Orphani je u procesu dobivanja rezidencije od odgovarajućih ministarstava. Ti stanovi će se koristiti za one koji prelaze iz sirotišta / dječji h domova na samostalno stanovanje, a također pružaju smještaj za studente koji završavaju školovanje
Dom projekt

Obrazovanje - Sponzorstvo 2

Poslijediplomski medicinsko obrazovanje obuka sponzorstva
Udruga Orphani sponzorira liječnicima za poslijediplomske medicinske obuke u Hrvatskoj, u suradnji s Ministarstvom zdravstva Republike Hrvatske. Kontaktirajte Udruga Orphani za više informacija.
Obrazovanje

Obrazovanje - Sponzorstvo 1

Medicinsko obrazovanje studije (MD) sponzorstva
Udruga Orphani sponzorira studente koji traže da postanu liječnici (MD) u Hrvatskoj. Kontaktirajte Udruga Orphani za više informacija.
Obrazovanje
Trenutno, Udruga Orphani je u procesu dobivanje ugovora s kanadskim medicinskim fakultetima, koji su se utvrdilo da su najbolji sustav zdravstvene obrazovanja (CanMEDS) u svijetu, s nadom sponzoriranja kvalificiranih hrvatskih liječnika za poslijediplomski obuku medicinskog obrazovanja (PGME) u Kanadi.
 
Vrste obrazovanja i obuke uključuje izborne predmete (Elective courses), specijalizanti obuke (Residency training) i sub-specijalističke obuke (Fellowship training).
 
Ove sponzorirani hrvatski liječnici, na kraju svoje obuke, zatim će se vratiti u Hrvatsku primijeniti svoje znanje i stručnost u hrvatskom zdravstvenom sustavu, i učiniti svoj dio kako bi pomoći onima kojima je najpotrebnija.

Partner agencies and organizations

Zdravstvo
Eu
socijala
potencijali
Fondovi

Udruga Orphani

OIB: 07512525564
MB: 4591992

- zaštita zdravlja,
- obrazovanje, znanost, istraživanje,
- socijalna djelatnost,
- ljudska prava,
- međunarodna suradnja

Sitemap - mapa weba

Udruga Orphani

Trg Josip Langa 9,
HR-10000 Zagreb